Endüstriyel Bilgisayar


Endüstriyel Bilgisayar Ürünlerimiz 

            Kurumsal alanda yüksek çözünürlüklü ve tam donanımlı olarak kullanabileceğiniz endüstriyel bilgisayar ürünlerini bizden satın alabilir ve güvenli kullanımların kapılarını aralayabilirsiniz. Bizden satın alacağınız endüstriyel bilgisayar ürünleri birçok farklı alanda, yüksek kullanım kalitesi ile birlikte kullanabilirsiniz. Fabrika uygulamalarını için ideal bir konumda olan bilgisayarlarımı aynı zamanda genel otomasyon gibi ana iş alanlarında da rahatlıkla tercih edebileceğiniz dijital alt yapıya sahiptir.

            Bununla birlikte üretim ve hücre denetleme gibi ana dallarda da aktif olarak bilgisayar kullanmak isteyen tüm müşterilerimiz çok uygun durumda olan endüstriyel pc fiyatları kapsamında alışverişlerini bizden yapabilirler. Birçok şirket için veri toplama uygulamaları yapmak da normal bilgisayarlar ile olmamaktadır. Bunun için farklı inç seviyeleri ile satışlarını gerçekleştirdiğimiz ürünlere bakabilir, çeşitli fiyat karşılaştırmaları yaptıktan sonra sizin ve şirketiniz için en lazım olan endüstriyel bilgisayarlardan size en uygun olan ürünün siparişini anında verebilirsiniz. İstatistik işinde olan tüm firmalar da toplu alımlarda bulunarak endüstriyel panel pc ve diğer ürünlerimizin sonsuz özelliklerinden şirketlerin çıkarına olacak şekilde faydalanabilirler.

            Proses donanımları için de yeterli alt yapıya ve işlem hacmine sahip olan bilgisayarlarımız mesleği bu yönde olan kişi ve kurumlar için de ideal bir kullanım modeli içermektedir. Makine ekipmanlarının çeşitli derecelerden kontrol uygulamalarını gerçekleştiren şirketler de bu alandaki çalışmalarını bizden satın alacakları endüstriyel panel pc ve diğer bilgisayar ürünleri ile işler hale getirebilirler.

Endüstriyel Bilgisayarlarımızın Teknik Özellikleri 

            Şirketlerin verilerini toplamak ve korumak amacıyla geliştirilmiş olan SSD tüm bilgisayarlarımız mevcuttur. Aynı zamanda SSD katı disk desteği ile sayesinde verilerin bellek yongaları tarafından çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde kopyalanmasını ve saklanmasını bilgisayarlarımız aracılığıyla sağlayabilirsiniz. HDMI çıkışı sayesinde tüm bilgisayarların ekran görüntülerini istediğiniz ekrana yansıtabilir ve kurumsal çalışmalarınızı bu sayede toplu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

            VGA desteğine sahip olan bilgisayarlarımız bilgisayarlardaki analog görüntülerinin taşınmasını ve yansıtılmasını başarılı bir şekilde sağlamaktadır. Güç anahtarı paslanmaz çelikten olan ürünlerimiz bu sayede size uzun ömürlü bir kullanım modeli sunmaktadır. Güç kaynaklarının bağlantı noktaları için özenle geliştirdiğimiz havacılık fişi sayesinde bizden temin edeceğiniz bütün endüstriyel bilgisayarlarınızı konforlu bir şekilde kullanabilir; iş hayatınızda ve veri toplama alanında rahat bir şekilde çalışmanın haklı konforunu yaşayabilirsiniz. Toz ve yağ geçirmez özellikleri sayesinde tüm bilgisayarlarımız ofis ve çalışma ortamına birebir uyumludur. 4. dirençten meydana getirdiğimiz dokunmatik ekran ile birlikte bilgisayarlarımız tüm teknolojik nimetlerin doruk noktasını sizlere sunmaktadır.

            30 milyondan fazla dokunmaya karşı etkili ve dirençli görüntüler ile birlikte bizden satın alacağınız tüm ürünlerde profesyonel çalışma hayatına dair istediğiniz her şeyi rahatlıkla elde edeceksiniz. Bununla birlikte endüstriyel pc fiyatları konusunda da müşteri memnuniyetini önemsiyor ve size tüm ürünlerimizi her cebe uygun bir şekilde sunuyoruz.

Yorumlar

  1. Daha fazlası için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz:
    https://www.pikosis.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder